POLANA KULTURY Centrum Biblioteczno-Kulturalne w Orzyszu.
Warsztaty kulinarne
<< Powrót do
Warsztaty kulinarne
Centrum Młodzieżowe Polany Kultury
Uczestnicy nauczą się przygotowywać zdrowe i smaczne potrawy, co sprzyja lepszemu samopoczuciu i zdrowiu. Warsztaty to także wspaniała forma integracji i budowania więzi z innymi, wspólne gotowanie sprzyja rozwijaniu umiejętności pracy zespołowej oraz kreatywności. Dodatkowo, uczestnictwo w warsztatach kulinarnych pomaga w budowaniu pewności siebie i satysfakcji z własnoręcznie przygotowanych posiłków.
Warsztaty kulinarne - aktualności
Centrum Młodzieżowe Polany Kultury
22.07.2024
Dzisiaj w naszej kuchni zrobiło się naprawdę pysznie!
Przygotowaliśmy wafle przekładane kajmakiem, mascarpone i dżemem – idealna uczta dla podniebienia.
Kto się skusi?
Centrum Młodzieżowe Polany Kultury
10.07.2024
Każdy uczestnik miał okazję skomponować swój ulubiony smak i podzielić się swoją kreatywnością. Było kolorowo, smacznie i przede wszystkim zdrowo!
Centrum Młodzieżowe Polany Kultury
04.07.2024
Mali kucharze opanowali kuchnie i zabrali się za smażenie naleśników. Każdy miał możliwość wyboru ulubionego sosu do swojego dzieła kulinarnej sztuki. Było dużo śmiechu, a efekty ich pracy były absolutnie pyszne!
Centrum Młodzieżowe Polany Kultury
27.06.2024
W Centrum Młodzieżowym odbyły się warsztaty kulinarne
Każdy uczestnik miał okazję włączyć się w różne etapy przygotowania - od układania biszkoptów na spodzie, przez mieszanie masy serowej, aż po wylewanie malinowej galaretki. Dzięki wspólnej pracy powstał pyszny sernik na zimo.
Centrum Młodzieżowe Polany Kultury
21.06.2024
Dzisiaj w Centrum Młodzieżowym, podczas warsztatów kulinarnych, mieliśmy prawdziwą ucztę smaków. Każdy miał możliwość samodzielnie wybrać ulubione owoce spośród szerokiego wyboru, a następnie skomponować własnego szaszłyka. Było to nie tylko zabawne, ale również zdrowe doświadczenie.
Centrum Młodzieżowe Polany Kultury
14.06.2024
Podczas dzisiejszych warsztatów kulinarnych, młodzież miała okazję spróbować swoich sił w przygotowywaniu pysznych przekąsek! Na naszych stołach pojawiły się kieszonki z ciasta drożdżowego na słono, wypełnione szynką, serem i sosem pomidorowym. Dodatkowo, nie zabrakło świeżych owoców, które idealnie uzupełniały smak naszych wypieków
- 1 z 3
- następna ›